Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa yleisen vieraskirjan puolelle! Tänne kirjoitellaan pääasiassa kaikki asiat, sillä vain hoitotarinoille ja mainoksille löytyy omat postilaatikkonsa. Jätäthän viestisi ennen kuin lähdet!

Hoitokirjaan

Mainokset

© Alison Tomlin (lisenssi)

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Alina

21.02.2018 20:16
Voisin myös alkaa kisaamaan Fobballa, jos käy:)

Nimi: Alina

20.02.2018 11:31
Hei! Haluaisin alkaa hoitamaan Fobbaa, tässä tietoni:

Olen Alina, iältäni 14 vuotta. Olen heppaillut pienestä pitäen perheemme kahden shetlanninponin kanssa kaikenlaista. Meillä on siis tosiaan jo kaksi pikkuista papparaista viettämässä eläkepäiviään kotipihamme ladossa, ja isossa tarhassa. Olen käynyt myös ratsastuskoulun tunneilla, ja olen myös kisannut tallin poneilla menestyen hyvin jopa 100 cm luokissa. Omilla shettiksillämme ei ole koskaan ratsastettu, mutta pienenä pidinkin enemmän maasta käsin puuhailusta, ja näyttelyissä käymisestä. Minulla on myöskin kokemusta juurikin ponien esittämisestä myös rotuluokissa, vaikka enhän tietenkään vielä ihan pikkuisena esittänyt orejamme näyttelykehissä:). Minulta löytyy myös kokemusta entisen vuokrahevoseni ansiosta koulupuolella, missä taidan tällä hetkellä Helppo A:n asiat. Olen kuitenkin innostunut enemmän hyppimisestä ja rennosta maastoilusta, joten se koulutuuppari nimitys ei sovi ihan minulle. Tietenkin niitä kiemuroita on välillä pakko vähän väännellä, mutta en ole liiemmin siitä ikinä kiinnostunut ja erityisesti nauttinut. Maastoesteitäkin olen hyppinyt, ja kisannut kenttähevosella myös CIC2 tasolla. Mutta nyt tämä itseni kehuminen saa riittää, siirrytäänpä seuraavaan aiheeseen....

Luonteeltani olen rohkea ja luotettava, tosin ehkä joskus hiukan.... No, ylimielisen oloinen. Enhän minä nyt tahallani halua että vaikutan jotenkin muita halveksivalta tai "snobilta", mutta en voi itselleni mitään. Olen myös se ihminen, jonka suusta tulee joka sekunti uusi sana, sillä olen kova puhumaan. Usein ystäväni motkottavat minulle siitä, kun eivät saa puheenvuoroa. En ole kuitenkaan vielä ottanut sitä kuuleviin korviini, vaan puhun edelleenkin ehkä vähän kaikkien päälle. Olen kuitenkin mukava ystävä, joka jaksaa tarvittaessa kuuntelemaan ystäviensä murheita. Minulle voi myös kertoa salaisuuksia, en kerro niitä ikinä kenellekkään. Mutta en osaa itseni luonteesta hirveästi enempää kertoa, joten siirrytään viimeiseen aiheeseen....

Ulkonäöltäni olen hoikka ja pitkä, enkä soinnu kovin hyvin yhteen hirveän raskasrakenteisen hevosen selkään. Pituudeltani olen noin 164 cm, ja painan 45 kg. Käytän aika paljon merkkivaatteita, ja pidän vaatteista jotka imartelevat vartaloani. Minulla on toffeen väriset hiukset, ja syvän siniset silmät. Sidon lantiolle yltävät hiukseni usein korkealle poninhännälle, tai sotkunuttaralle. Nuttura on tosin vaikeampi tehdä, sillä hiukseni ovat todella paksut ja tuuheat. En ole loistava kertomaan ulkonäöstäni paljoakaan, joten näet miltä näytän, kun tapaat minut. Se olis nyt moro!

Nimi: Lily

11.02.2018 22:55
Ok, hyvä juttu. :) Laitan sulle huomenna tiedot itsestäni sekä tulevasta asukista.

Vastaus:

Loistavaa! Talli on tosiaan viikot vähän hiljaiselolla mun työkuvioista johtuen, mutta viikonloppuisin yritän aina ehtiä päivittelemään ajan tasalle :)

Nimi: Lily

11.02.2018 19:43
Hei! Ajattelin kysyä, että olisiko mahdollista tuoda tänne yksityistä? Chersey vaikuttaa mukavalta tallilta!

Vastaus:

Hei Lily!
Cherseyn ovet ovat aina avoinna yksityisille, joten tervetuloa vain! :)

Nimi: Nikki

10.02.2018 13:55
@Iitu

Hedari on nyt siirretty sulle VRL:ssä, kasvattajalle on ilmoitettu uudet sivut ja pyysin Cherryä lisäämään sun tunnuksen Hedarin sivuille. Harrastathan jatkossa vähän harkitumpaa hevosshoppailua.

Vastaus:

^^

Nimi: Minttu

10.02.2018 11:11
Heips :3 Minua kiinnostaisi alkaa Nallen hoitajaksi, kävisikö? :)

Vastaus:

Hei Minttu! Olet enemmän kuin tervetullut hoitamaan Nallea, teen sinulle kaapin hetimmiten :)

Nimi: Ada

08.02.2018 18:33
Cherry eli mä alan sitten tehä tarinoita kun saat mulle kaapin

Vastaus:

Sulle on nyt kaappi :)

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=87&lang=fi

08.02.2018 07:41
Next Moven ja Sunflowerin varsa sai tänään sivut. Tervetuloa moikkaamaan pientä karvakorvaa!

Vastaus:

Kiitos sivuista!

Fwb-varsat on yleensä tavattu nimetä englanninkielisillä nimillä, ihan näin vinkiksi tulevaisuutta ajatellen. ;) Mavella olisi sellainen pieni toive, että Päkä rekisteröitäisiin VRL:oon ja sillä kisattaisiin ERJ:n alaisissa kilpailuissa, mutta mitään stressiä ei näistä kannata ottaa!

Nimi: Ada

07.02.2018 16:49
Moi tutustuin tähän talliin .Tosi kivalta paikalta tää vaikuttaa .Voisinko saada Caratin hoitsuksi ?

Vastaus:

Moi Ada!
Kiva kuulla, että pidät Cherseystä. Olet enemmän kuin tervetullut hoitamaan Caratia. Päivittelen tiedon ponin sivuille ja teen sinulle kaapin viimeistään viikonloppuna. :)

Nimi: Iitu

06.02.2018 07:40
Cherry, voisinko please tuoda tännehttp://tahtikvartsi.suntuubi.com/fi/Asukkaat/Hedari/ , eli Hedarin, jonka ostin keskustan kautta Nikiltä. Se asui ennen Adinassa, mutta kun siellä ei sille tehty sivuja, eikä mua oikein inspannut kirjottaa siellä, niin sen takii ajattelin, että voisinko tän kerran tuoda Hedarin tänne?

Tässä muuten hoito-ohjeet:
•Sateella --> sadeloimi
•Yli -5°c ja sataa --> sadeloimi, jonka alle fleeceloimi
•Yli -5°c --> ulkoloimi
•Yli -10°c --> ulkoloimi ja alle fleeceloimi
•Yli -15°c --> toppaloimi
•alle -17 jää sisään
•Ei herkkuja ilman lupaa!

Vastaus:

Mun varmaankin pitäisi kieltäytyä, mutta kun Hedari nyt sattuu olemaan rakas vanha tuttu en taida pystyä sanomaan ei. Enempää hevosia en kyllä sulta sitten majoita!

Teen Hedarin sivut viimeistään viikonloppuna!

Nimi: Maisa

04.02.2018 12:12
Sori spämmi mutta tonne osallistuin
http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=44&lang=fi

Vastaus:

Yritä muistaa ilmoitella tuloksista!

Nimi: Iitu

04.02.2018 07:07
Tänne menin kisaa: http://adinan.freeforums.net/thread/702/19-25-02-villiviikko?page=1&scrollT o=976

Vastaus:

Yritä muistaa ilmoitella tuloksista :)

Nimi: Maisa

03.02.2018 17:50
Kisaosallistumisia
http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/fi/kilpailut/ 09.02./?cat=346

http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/fi/kilpailut /08.02./

http://tuikkeenlehto.suntuubi.com/?cat=53&lang=fi​

Vastaus:

Kiitos, taas toivoisin ilmoitusta sitten myös tuloksista :D

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://adinan.freeforums.net/board/23/villit-tapahtumat

02.02.2018 13:57
Lonely Coyote

Pvm - paikka - luokka - sijoitus
31.1.2018 - Adina - Helppo C - 4/16 (Villi Cup)
31.1.2018 - Adina - 120cm - 1/7 (Villi Cup)

//Kiitos! <3

Vastaus:

Onnea hienosta menestyksestä cupeissa! Päivittelen sijoitukset heti Coyn kalenteriin :)

Nimi: Emma
Kotisivut: http://vedreskapri.suntuubi.com/

31.01.2018 21:45
Moikka! Olisiko täällä tilaa yhdelle yksityiselle jolla on sivut valmiina? Tallista on tällä hetkellä huutava pula. Kapu on welshponi- ruuna. Joten mahtuuko Kapu tänne?

Vastaus:

Lämpimästi tervetuloa Cherseyyn! Sinulle on varattu oma kaappi, sekä tietysti Kapulle on kuivitettu karsina ponitallista.

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/

31.01.2018 18:56
Täällä taas!

Juuh, suvun epätasaisuuden huomasinkin jo Nallia tutkiessani, mutta enhän minä aloitteleva kasvattaja tajunnut ruunia kurkistaa :') vastaisuudessa käyn kyllä nekin läpi. Pienen pohtimisen jälkeen olen tullut siihen tulokseen, Next Move "Mave" Olisi ihana isä ehdokas ja taitaa vetääkkin tällä kertaa pidemmän korren. Mavesta siis isäksi? Ja kiitos paljon, kun vaivaannuit minulle vielä muitakin ehdottelemaan!

Vastaus:

Eipä mitään, Mave rupeaa mielellään isäksi. Ilmoittele sitten varsan sivuja kun se on sellaiset saanut. :)

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=72&lang=fi

30.01.2018 16:31
Olisiko teidän Final Play nimisestä oristanne sulhoa meidän Sunflowerillemme?

Vastaus:

Tulen vastailemaan teille päin :)

Nimi: Kiira
Kotisivut: http://championrelief.virtuaalitalli.fi/?cat=67

29.01.2018 22:02
Ääh unohdin ilmoitella näistä tuloksista aikaisemmin.. mutta tässä se nyt sitten olisi :D

25.1.2018 - Champion Relief - CIC1 (heA/105/100) - 4/12

Vastaus:

Kiitos! :)

Nimi: Cherry (eläinlääkäri)
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

28.01.2018 17:18
Eläinlääkärikäynti 28.1.2018

Hei! Tulin auttamaan Gandalfin ja Just Be Princessin astuttamisessa.

Niin kirjava ponitamma Nepa kuin liinaharjainen oripoika Gandalf olivat kumpikin jo valmiiksi puunattuja saapuessani Cherseyyn. Vaihdoin muutaman sanan niin ponien omistajan Iitun kanssa kuin myös tallin omistajan kanssa. Molempien mielestä astutus olisi hyvä toteuttaa pikkutallin takana, jossa on yleensä hyvin rauhallista. Yleisö ja muut hevoset voisivat häiritä ponien keskittymistä, joten rauhallisen paikan löytäminen oli siksi ensiarvoisen tärkeää. Tarkisin tamman olevan hyvässä kiimassa, jonka jälkeen vaihdatutin varmuuden vuoksi kummallekin suitset päähän ja pyysin tallin omistajaa ottamaan tamman mukaansa jo edeltä. Hän osaisi myös asentaa astutusliinat Nepalle, sillä itse suosin niiden käyttöä joka kerta vahingoilta välttymiseksi. Pikkutallin pesukarsinassa pesin vielä Gandalfin sukuelimet, jonka jälkeen suuntasimme Iitun ja orin kanssa tallin takapihalle. Itse astuttaminen sujui ongelmitta, mikä oli jokseenkin odotettavissakin. Tältä parilta löytyy jo maailmasta yhteinen jälkeläinen, eikä astutuspuuhat olleet kummallekaan vieraita. Astutuksen jälkeen molemmat ponit vielä pestiin, ennen kuin ne pääsivät lepäämään karsinoihinsa. Suosittelen uusimaan tallin omistajan avustuksella astutuksen vielä seuraavana päivänä, mutta seuraava minua vaativa toimenpide on sitten ultraus parin viikon kuluttua.

Lasku 70v€
Eräpäivä 28.1.2018 (kuitattu)

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

^^

Nimi: Lucia

28.01.2018 10:23
Ps. Niin ja Coyn sivuillekkin?

Vastaus:

Laitoin sinnekin :)

Nimi: Lucia

28.01.2018 10:23
Hei!


Olisiko mahdollista lisätä VRL-tunnukseni sivuilleni? (VRL-14657)
Kiitos! <3

Vastaus:

En tiedä miten tarpeellinen se on kaapissasi, mutta laitetaan sinnekin jos niin haluat :)

Ulkoasu: © Vapaasti by AK, Patterncooler, daFont, Google Fonts, Nikki

Ulkoasu: Viimakoura , Ylliab Photo (Lisenssi) , Shizoo , DaFont Taustakuva: Shizoo
©2018 Virtuaalitalli Chersey - suntuubi.com